OGLAS
Vrijeme objave: 26.10.24 @ 19:29
OGLAS

Danas je, Udruga dijaliziranih i transplantiranih bolesnika ŽSB, ispred trgovačkog centra FIS Vitez, obilježila Europski dan darivanja organa i zahvale dobrima.

OGLAS

Prigodnom akcijom na isturenom štandu u vremenu od 11:00 do 13:00 članovi UDiT ŽSB zajedno s prijateljima ove udruge, dijelili su edukacijsko- informativni materijal, razgovarali sa posjetiteljima trgovačkog centra i svima koji su to željeli, omogućili su i potpisivanje donorske kartice.

Ovo je jedna u nizu akcija koje ovo udruženje provodi u zadnjih nekoliko godina. Cilj ovih akcija je upoznati građane o važnosti donorstva i transplantacije koja je nekada jedina opcije kod spašavanje života teško bolesnih pacijenta. Današnju akciju su, što je za svaku pohvalu, u potpunosti proveli transplantirani članovi ovog udruženja.

OGLAS

Naša obaveza i dužnost je promovirati donorstvo i transplantaciju kako bi spasili što više naših kolega koji čekaju na transplantaciju bubrega, jetre , srca i drugih organa. Bez donacije –nema transplantacije organa i zbog toga velika zahvala svim donorima organa i članovima njihovih obitelji. Ovim putem želimo da se zahvalimo svima koji su pomogli da se ovaj kratki edukativni događaj održi u Vitezu a posebno se zahvaljujemo TC FIS koji nam je bezuvjetno omogućio prostor za ovaj današnji događaj, poručuju.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM