viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
//
hotel via
Vrijeme objave: 18.09.24 @ 09:43
OGLAS

Premijer Federacije BiH Nermin Nikšić otvorio je u utorak u Vitezu 2. Centralna Business Forum, dvodnevni događaj koji kroz nekoliko panela s eminentnim sudionicima iz područja gospodarstva, ekonomije, energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja ima cilj razvijanje mreže profesionalnih kontakata, stvaranje inspirativnog i poticajnog okruženja za razmjenu znanja, ideja i iskustava.

OGLAS

Otvarajući Forum, Nikšić je izjavio kako smatra da je Centralna Business Forum, sa zanimljivim temama i panelistima, otvorio prostor suradnji između gospodarstvenika, znanstvenika, stručne i praktične zajednice i ”svakako da je ovdje u središtu BiH vrlo važna centralna tema foruma – gradimo i izgradimo BiH zajedno”.– To je poruka koju zagovara i Federalna vlada u svim svojim aktivnostima, tražimo da ostvarujemo jednu sinergiju, da se dogovaramo, zagovaramo politiku kompromisa i dogovaranja. Najlakše se dijeliti i svađati oko stvari oko kojih ne bi trebalo da se raspravljamo i svađamo. Jednostavno, poruka je da mi ne pristajemo na to da nas tretiraju našim ili vašim, mojim ili tvojim, želja nam je da svim zajedno gradimo i izgradimo BiH, koja treba biti jedna kuća za sve nas – poručio je Nikšić.

U sklopu programa nazočnima se obratio, između ostalih, načelnik Općine Vitez Boris Marjanović, koji je istaknuvši dobrodošlicu svim sudionicama, naglasio da je Općina Vitez svoj odnos prema gospodarstvu definirala kroz strateška dokumenta iz kojih proističu konkretni projekti koji imaju zadaću unaprijediti mogućnosti za poslovanje u Vitezu.

OGLAS

U Forumu je aktivno učestvovala i Razvojna banka Federacije BiH, a Dalibor Milinković, v. d. izvršnog ravnatelja za projekte i razvoj Razvojne banke FBiH, pozvao je da se koriste novim kreditnim linijama.

OGLAS

Motivacijski govor profesora dr. Kasima Tatića održat će se danas na Centralna Business Forumu u hotelu Via u Vitezu s početkom u 13h. Tatić će mlade nasmijati, inspirirati i potaknuti na razmišljanje kroz njegov jedinstveni pristup i govor. 

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM