viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 27.07.24 @ 10:13
OGLAS

Javno poduzeće Autoceste Federacije Bosne i Hercegovine (JP Autoceste FBiH) u suradnji sa Gradskom upravom Novi Travnik, uskoro započinju radove na sanaciji lokalne ceste u Mjesnoj zajednici Nević Polje. Radovi će obuhvatiti dionicu puta od priključka na magistralnu cestu M 16.4, u skladu s Elaboratom sanacije nekategoriziranog puta u naselju Nević Polje.

OGLAS

Prije početka radova, Gradska uprava Novi Travnik osigurala je sve potrebne dozvole i suglasnosti kako bi se radovi mogli neometano provesti. Također, bit će pružiti punu potpora JP Autocestama FBiH i izvođaču radova tijekom cijelog procesa.

Treba podsjetiti kako je potpisivanjem Sporazuma o realiziranju projekata iz programa prijateljskog okruženja JP Autoceste FBiH obvezale se kako će izvršiti i radove na još dva projekta

OGLAS

Potputnjak na dijelu Bc km 8+520,00 i lokalna cesta između novog potputnjaka i regulacije korita rijeke Lašve, kao i Most preko novog korita rijeke Lašve u nastavku na pravac potputnjaka na dijelu BC km 8+520,00.

OGLAS

Iz Gradske uprave kažu kako sanacija puta u Nević Polju, kao i ostala dva projekta imaju za cilj poboljšati infrastrukturne uvjete i povećati sigurnost prometa. Radovi bi trebali započeti narednih dana.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM