Zrak u vitezu
OGLAS
//
Gss Vitez, hpd vitez, dvd vitez
Vrijeme objave: 07.10.24 @ 21:21
OGLAS

Sedam članova Gorske službe spašavanja Vitez jučer su sudjelovali u saniranju štete nastale bujičnim poplavama na području Gojevića kod Fojnice.

OGLAS

Na ovom području, koje je pretrpjelo značajnu materijalnu štetu uslijed obilnih padalina, GSS je bio angažiran za čišćenje nanosa mulja i krhotina s putova. U Gojevićima su pomagali unesrećenima zajedno sa još 12 članova GSS-a iz Travnika, koji su također radili na osiguravanju prometnica i saniranju nastale štete, te se pomoć i danas nastavila, piše članica GSS Vitez Ana Eldić. Dalje Ana piše, u ovim teškim trenucima želimo vam poručiti da niste sami. Svi članovi Gorske službe spašavanja i volonteri ulažu napore da pomognu u saniranju štete i sigurnosti. Iako je situacija izazovna, snaga zajedništva i solidarnost će nam pomoći da zajedno prebrodimo ove nedaće. Hrabrost i odlučnost s kojima se suočavate s ovom situacijom primjer su svima nama. U ime svih koji pružaju pomoć, šaljemo vam riječi podrške i želimo da se što prije vratite svojim domovima.

Također, danas je i nekoliko članova Hrvatskog planinarskog društva Vitez zajedno sa GSS Vitez i GSS Travnik, bilo na terenu u Fojnici u mjestu Gojevići. S obzirom kako će i narednih dana biti akcija pozivaju sve planinare i ljude dobre volje da se pridruže. Nakon već pružene pomoći vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vitez i danas su bili na terenu i pomagali mještanima općine Kiseljak , uklanjanjem i sapiranjem nanosa blata, mulja i raznog smeća. Prema informacijama sa terena, DVD Stari Vitez, kao i drugi pojedinci iz Viteza pokazali su solidarnost i pomagali unesrećene stanovnike.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM