viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.05.24 @ 10:43
OGLAS

Mnogo je radnih akcija posljednjih mjeseci u brojnim viteškim naseljima. Da je izuzetno važna sloga i razumijevanje mještana, a s ciljem uređenja svojega naselja, dokazuje nam i primjer iz Mošunja.

OGLAS

Naime, oni su za vikend odlučili pokositi, očistiti od raznoga otpada prostor oko igrališta, ali urediti i samo igralište.

Tim povodom oglasili su se putem Facebooka iz lokalne udruge HPED Gradina 969 Mošunj. “Dragi prijatelji, želimo se od srca zahvaliti našoj vrijednoj ekipi koja je jučer posvetila svoje vrijeme i trud kako bi pokosila i uredila naše predivno Plandovo. Vaša predanost i rad na održavanju našeg zajedničkog prostora su zaista neprocjenjivi! Posebnu zahvalnost dugujemo Marku Bošnjaku, koji je velikodušno donirao gorivo i potrebnu mehanizaciju – kosilice i trimere. Marko, tvoj doprinos je bio ključan za jučerašnji uspjeh i jako cijenimo tvoju nesebičnost i podršku. Hvala vam svima još jednom na trudu i angažmanu. Zajedno činimo naše Plandovo ljepšim i ugodnijim mjestom za sve nas!”, objavili su.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM