OGLAS
Vrijeme objave: 29.06.24 @ 09:58
OGLAS

Sinoć je u Vitezu održana Izvještajno-Izborna Skupština UDIT ZŠB .Na dnevnom redu su se našla izvješća o radu kao i financijsko izvješće za 2023.

OGLAS

Skupština je razriješila stare članove upravnih tijela, a odmah potom imenovala nove. Za predsjednika Skupštine imenovan je Amar Seferović, a dopredsjednik u narednom četverogodišnjem mandatu bit će Dejan Plavčić. Predsjednik UO UDiT ŽSB i dalje ostaje Tomislav Žuljević, a dopredsjednica će biti Amela Čizmić. Izabrano je i devet članova UO: Marijan Lovrinović, Valid Drobo, Ružica Nevjestić, Mujo Kovačević, Marijana Lovrinović Furundžija, Fikret Šehić, Amela Čizmić, Sanel Kasum i Tomislav Žuljević.

Nakon izbora novog rukovodstva, usvojen je i plan i program rada do kraja tekuće godine. Iz programa izdvajamo obilježavanje Europskog dana donacije i transplantacije organa i zahvale donorima. U suradnji sa UDITB F BiH revidiranje Pravilnika o općim uvjetima na dijalizi te održavanje javnih tribina u smislu edukacije građana o važnosti donacije i transplantacije organa. Razgovaralo se i od drugim važnim tema koje su vezane za pacijente na dijalizi i transplantirane. Slijede četiri godine rada na poboljšanju uvjeta pacijentima koji su na dijalizi, u svakom smislu, te rad na povećanju broja transplantacija u našoj zemlji.Vitez, priopćeno je iz Udruge.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi