viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.12.21 @ 09:26

Znamo da za skijanje treba izdvojiti veću sumu novca i da je zimovanje na neki način postalo klasna privilegija. Ipak, cijene na popularnim destinacijama stvarno ponekad iznenade. Recimo, na Jahorini za vrijeme blagdana jedan apartman košta više od 15.000 eura za sedam dana. Što nudi? Pri popularnoj stranici za rezervaciju objekata za odmor, boravak u „aparthotelu“ na Jahorini, od 27. kolovoza do 3. siječnja košta 15.557 eura.U pitanju je cijena za četiri odrasle osobe i četvoro dece. Ipak, mnogima je ovo neprihvatljiva cifra, čak i za taj broj ljudi i dana.

Zapitali smo se što dobijete ako za zimovanje izdvojite preko 15 tisuća eura?

OGLAS

Kako se navodi na stranici, apartman se nalazi na samo par koraka od žičare Ogorjelica. Nudi vinski bar, salon sa kaminom i spa centar.

OGLAS

Naravno, o uređenju prostora se vodilo računa, a sadrži klima-uređaj, mini-bar, sef i flat-screen TV sa satelitskim kanalima.

OGLAS

Deluks apartmani uključuju i kuhinju sa aparatom za kavu, kamin, rashladnu vinsku vitrinu, DVD player i radni stol. Kupatila su opremljena tušem, fenom za kosu i toaletnim priborom. Pojedine smeštajne jedinice poseduju vlastiti balkon“, piše na stranici.

Ostali sadržaji uključuju besplatnu uslugu čuvanja dece, prodavnicu suvenira, frizerski salon, apoteku, knjižaru, razne prodavnice i usluge manikira i pedikira. Ski staza Poljice udaljena je 50 metara, a brojni ski liftovi nalaze se u blizini. Dostupni su vam takođe škola skijanja, usluga iznajlmljivanja ski opreme i prostorija za ski opremu. Ponuda obuhvaća i terene za tenis, košarku i odbojku. Spa centar uključuje teretanu, hidromasažnu kadu, razne usluge masaže, saune i tertmane.

Oglasi
LM