Zrak u vitezu
OGLAS
//
iz domaljevca
Vrijeme objave: 14.10.24 @ 13:29
OGLAS

Đuro Topić (37) iz Domaljevca nestao je u nizozemskom gradu Maastrichtu. Naime, u potragu za nestalim 37-godišnjakom iz Alsdorfa kod Aachena u Njemačkoj su uključene policije iz tri države: Njemačke, Nizozemske i Belgije.

OGLAS

“Naš rođak Đuro Topić u petak je otišao u ribolov na rijeku Maas u Maastrichtu” stoji u pozivu pomoći koji je uputila obitelj na društvenim mrežama.  “Prema posljednjim informacijama, u noći s 11. na 12. listopada boravio je kod brane u Borghagenu. Snimio je video u kojem opisuje kako njegov čamac ne može više upaliti. Otad nema nikakvih znakova života od njega. Njegov je mobitel do subote oko 9 sati još imao signal. Postoji mogućnost da je negdje uspio doći na obalu”, dodaje obitelj, prenosi VL

Otac nestalog Đure, Mato Topić je u razgovoru za Posavski Zavičaj rekao kako se u subotu naknadno pojavio signal na Đurinom broju kad ga se nazove. “To nam daje nadu” rekao je. Istaknuo je kako je u subotu pronađen i auto s kojim se Đuro odvezao na pecanje.

OGLAS

“Obišao sam i mjesto na koje je Đuro odlazio i ranije na pecanje, ali nema nikakvih tragova,” kaže otac nestalog. Obitelj moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju ili su ga vidjeli da se jave na broj 0049 178 638 6836 ili na e-poštu [email protected].

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM