viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 08.05.23 @ 08:32

U svim školama u Srbiji, od danas od 8 sati pa sve do kraja nastave bit će prisutni policijski službenici koji će preventivno djelovati, rekao je državni sekretar Ministarstva unutarnjih poslova Srbije Danilo Stevandić.

Stevandić je rekao da će tijekom ove godine MUP zaposliti novih 1.200 policijskih službenika.

OGLAS

– Već sutra od osam sati, prije početka nastave, u svim školama u Srbiji, a ima ih oko 1.800 bit će prisutni policijski službenici sve do kraja nastave koji će preventivno djelovati da ne dođe do prekršaja i sprječavati njihovo izvršenje – rekao je Stevandić u nedelju za RTS.

OGLAS

Angažiranjem dodatnih 1.200 policajaca, kaže, osigurat će se da svaka škola ima policijskog službenika koji će brinuti o sigurnosti učenika i zaposlenih.

OGLAS

– Poseban naglasak stavit ćemo i na učenike u prometu u zonama škola, kao i na otkrivanje vatrenog oružja, psihoaktivnih supstanci… – rekao je Stevandić.

Naglasio je da će, osim u zonama škola, u narednom periodu biti pojačano angažiranje policijskih službenika na svim javnim mjestima gdje se okuplja veliki broj građana – na trgovima, ulicama, željezničkim i autobuskim stanicama, sportskim priredbama.

Oglasi
LM