viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 03.11.20 @ 14:18

Izvještavali smo čitatelje portala viteški.ba kako su u proteklom periodu intenzivirani radovi na rekonstrukciji prometnica u Mjesnoj zajednici Bila, naseljenim mjestima Bila i Mošunj.

U utorak 3. studenog 2020. godine, u jutarnjim satima započeli su radovi i na asfaltiranju prometnice ulaza u naselje Mošunj. Nakon polaganja cijevi za odvodnju oborinskih voda, raznih priključaka, pripreme terena, napokon su započeti i radovi na asfaltiranju navedene putne dionice.

OGLAS

Tim povodom, kontaktirali smo predsjednika MZ Bila Kristijana Suknjova, koji nam je izjavio kako radovi na rekonstrukciji prometnica teku po planu te je izrazio zadovoljstvo kvalitetom radova, ali i u komunikaciji s mještanima navodi da oni ne kriju zadovoljstvo da se napokon pristupilo izvođenju radova na asfaltiranju.

OGLAS

„Nažalost, mještani čije se kuće nalaze na samom ulazu u naselje Mošunj, često su negodovali zbog prevelike prašine koja se u ljetno vrijeme pojavljivala na toj dionici, ali evo napokon je tome došao kraj i sa zadovoljstvom vam mogu prenijeti ovu pozitivnu informaciju. Radovi se nastavljaju i nadamo se kako će do zime i most na Biloj biti obnovljen, a to je također jako bitan projekat za našu Mjesnu zajednicu“ izjavio je za naš portal predsjednik MZ Bila Suknjov.

U nastavku pogledajte fotografije asfaltiranja pomenute putne dionice:

OGLAS
Oglasi
LM