viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 15.11.23 @ 15:44

U subotu, 9. prosinca u restoranu Gastro Globus u Zagrebu biti će organizirana svečana donatorska večera za izgradnju svetišta Sv. Ivana Krstitelja u Podmilačju. Večera se održava pod motom: Obnovimo zavjet za svetište sv. Ive

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu, 9. prosinca u restoranu Gastro Globus u Zagrebu biti će organizirana svečana donatorska večera za izgradnju svetišta Sv. Ivana Krstitelja u Podmilačju. Večera se održava pod motom: Obnovimo zavjet za svetište sv. Ive, piše Centralna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Organizator večere je župa Sv. Ivana Krstitelja Podmilačje, u suradnji sa Udrugom prijatelja kraljevskog grada Jajca te pod pokroviteljstvom Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan Republike Hrvatske.

Večeri će prethoditi sveto euharistijsko slavlje u 17.00 sati u župnoj crkvi na Sigetu koje će predvoditi nadbiskup metropolit vrhbosanski i apostolski upravitelj Vojnog ordinarijata u BiH mons. Tomo Vukšić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko želite sudjelovati na svečanoj večeri kojom se sakupljaju sredstva za obnovu i izgradnju ovog najstarijeg svetišta u Bosni i Hercegovini možete se informirati na sljedeći način:

Email: zupapodmilacje@gmail.com

Mobitel: +387 63 445 232.

Oglasi
LM