viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.05.21 @ 09:39
OGLAS

Policijski timovi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije, započeli su rano jutros pretrese na devetnaest lokacija u Kaknju i dvije lokacije na području Ilijaša i Bihaća.

Riječ je o opsežnoj policijskoj akciji kodnog naziva Mreža IV, koju provodi Uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojske županije i koja je usmjerena na otkrivanje i procesuiranje osoba koja se sumnjiče za izvršenje krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija i trgovine ljudima, piše Fena.

OGLAS

Aktivnosti u okviru akcije Mreža IV se poduzimaju u suradnji i pod nadzorom Županijskog tužiteljstva Zeničko-dobojske županije, te se postupa po zapovijedima Županijskog suda u Zenici, Općinskog suda u Zenici i Općinskog suda u Bihaću.

OGLAS

Ova akcija predstavlja nastavak operativnih akcija Mreža I, Mreža II i Mreža III koje su provedene u 2016., 2017. i 2019. godini, i u okviru kojih je izvršeno na desetine pretresa, veći broj osumnjičenih osoba je uhićen, te su pronađene i oduzete značajne količine opojnih sredstava, nelegalnog oružja, novca i drugih predmeta koji potiču iz krivičnih djela, koje su počinile osobe koje su bile meta operativnih akcija, priopćio je Odsjek za odnose s javnošću, analitiku i planiranje MUP-a ZDŽ.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM