viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 17.05.21 @ 10:20

U utorak, 18. svibnja, Udruženje građana “Zabrđe” planira veliku eko akciju pod nazivom “ČUVAJ, PAZI, NE BACAJ!” čiji je cilj uklanjanje posljednje divlje deponije, čime će biti uređena najatraktivnija šetnica prema Zabrđu. Riječ je o Liskovini, a trajanje akcije ovisiti će o vrsti otpada i vremenskim uvjetima.

Ovom prilikom pozivaju sve vas koji volite Zabrđe, a želite dati svoj doprinos u očuvanju prirode, aktiviste, članove udruženja, sve ljubitelje prirode i svog zavičaja da se pridružite u akciji za najljepše proljeće na Zabrđu. Ako se pronalazite u ovim riječima, u utorak, 18. svibnja u 9,00 sati budite na mjestu okupljanja- skretanje prema Liskovini.

OGLAS

Svoj dolazak potvrdili su vikendaši, članovi udruženja i planinarskog društva “Zabrđe”, te biciklistički klubovi “Tempo” i “Vitez”, a dolazi i predstavnik turističke zajednice ŽSB.
Za sve sudionike akcije osigurana je hrana, osvježavajući napitci i naravno Ožujsko pivo, jer nijedna velika priča ne počinje riječima “popio je čašu mlijeka”.

OGLAS

Budite dio boljeg sutra, budite oni koji će svojim primjerom pokazati djeci, a i odraslima kako se voli i čuva priroda. U nadi da vas je mnogo takvih, pozdravljaju vas organizatori akcije i nadaju se da se vidimo u utorak, 18.5. u 9,00 sati kod skretanja prema Liskovini.

OGLAS

“ČUVAJ, PAZI, NE BACAJ!” neka ne ostane samo ime akcije, nego moto svih nas kad god zakoračimo u prirodu, poručuje Miroslav Petrović, predsjednik Udruženja “Zabrđe” Vitez.

Oglasi
LM