viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.07.21 @ 19:28

Spektakularan ambijent učinit će da se osjećate kao da ste u najboljim austrijskim ili švicarskim turističkim kompleksima, tvrdi vlasnik Doline Sreće.

Bosna i Hercegovina postaje sve popularnija turistička atrakcija gdje posjetitelji, ali i lokalno stanovništvo može uživati u prirodnim ljepotama zemlje i upoznati kulturu ove zemlje.

OGLAS

Najposjećenije destinacije u Bosni i Hercegovini su glavni grad Sarajevo, grad Mostar, grad Trebinje, olimpijska planina Jahorina, sveto mjesto Međugorje kao i grad Banja Luka te mnoge druge destinacije.

OGLAS

Nastavljajući niz spominjanja odličnih destinacija, od prošloga tjedna se može navesti i viteška Dolina Sreće koja je upisana na turističku kartu Bosne i Hercegovine što opravdava smisao njezinog postojanja.

OGLAS

Dolina Sreće je novootvoreni kompleks izgrađen u srcu netaknute prirode. Nalazi se u Nadiocima nadomak Viteza, a ono što čini ovo etno selo zaista čarobnim jesu kućice koje izgledaju kao iz najljepših dječjih snova.

U ovu Dolinu su se već odavno doselili zečevi, mačke, magarac, konji, patke, ribe, golubovi, a jutarnja buđenja uljepšavaju i cvrkuti ptica, pjev pijetlova i žubor potoka.

Dolinu krasi i jahačka staza sa vrhunski obučenim konjima, a za šetnju u prirodi je dostupna prelijepo uređena šuma.

Dolina sreće je u izgradnji novih kućica i vlastite konobe koja će također nuditi nezamjenjivu domaću hranu.

Za kraj, važno je podsjetiti, Dolina Sreće je, nedavno održanim koncertom pred publikom, koja je brojala preko dvije tisuće osoba, potvrdila, kako će novim idejama i projektima doista biti jedna kompletna turistička destinacija na ponos Viteza.

Oglasi
LM