viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.06.22 @ 19:07

Frizerland je ove godine bio zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa Beautiful koji je održan u Sarajevu, u Hotelu Hills.

Drugi Sajam kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa Beautiful 2022 jučer je svečano otvoren u hotelu Hills u Sarajevu. Na početku otvaranja sajma istaknuto je kako je ovo odlična prilika za sve posjetitelje, stručnjake iz beauty svijeta, ali i krajnje korisnike, te kako su za 2 dana sajma priredili zaista bogat i inovativan program. Sajam je bio izložbeno prodajnog karaktera, a izlagalo je preko 100 kompanija s područja regije koji su se predstavili sa preko 300 brendova. Sajam se prostirao na 8000 m2, a održavao se jučer i danas i traje još samo do 20,00 sati večeras. Ulaz je besplatan.

OGLAS

Na glavnoj bini sajma su tijekom dva dana bili upriličeni konstantni programi, razne edukacije, prezentacije i show, sa nagradnim igrama svakih sat vremena, a svi posjetitelji su imali priliku iskoristiti odličan sajamski popust.

OGLAS

Tako je u prostranom sajamskom prostoru od čak 200 m2 Frizerland d.o.o. Vitez pored zlatnog sponzorstva svoje posjetitelje i kupce počastio svojim rođendanskim i sajamskim popustom, prezentacijama, seminarima i brojnim iznenađenjima.

OGLAS
Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 1

U svom kutku, kao ekskluzivni distributer  za područje BiH, Frizerland je predstavio brendove: L’Oreal Professionnel, Kérastase, Matrix, K18, Cocochoco, Black Professionnal Line, Dandy, Young, Farmavita, Wahl, Moser, Panasonic, Andis, GA.MA Professional, Parlux, GammaPiu, Kiepe, Framar, Termix, Olivia Garden, Wet Brush, SHE  by SOCAP, Proraso, RedOne, Cleopatra, ArdellRo.ial, Depilève, CND, i mnoge druge.

Ovaj beauty sajam poslužio je kao idealna prilika na kojoj je Frizerland ekskluzivno svojim kupcima predstavio i nove brendove u svojoj ponudi: NÉONAIL (manikura), NÉO MAKE UP (šminka) i NEOFOLLICS (preparati za kosu).

Seminari i prezentacije

Za svoje profesionalce, Frizerland je na Beautiful sajmu 2022. pripremio i realizirao sljedeće seminare i prezentacije:

Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 2
Frizerland – Zlatni sponzor 2. Sajma kozmetike, ljepote, zdravlja i wellnessa BEAUTIFUL 3

Po završetku seminara, sudionici su dobili potvrdu o sudjelovanju, a ovim sponzorstvom i sudjelovanjem na Beautiful sajmu 2022. Frizerland je pokazao svoju kvalitetu, profesionalnost i otvorenost u poslovnim planovima.

Oglasi
LM