viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 05.01.22 @ 19:36

Udruga Viteško srce, kako bi završila svoj plan i izlijevanje ploče na kući obitelji Ramulj, objavila je apel gdje navodi kako je hitno potrebno 9 kubika betona s pumpom. Udruga je nedavno kupila materijal u vrijednosti 1400 KM kao pripremu za ovu fazu. Moli sve dobre ljude ako imaju mogućnost da pomognu obitelji kako bi petero maloljetne djece što prije dobilo vlastiti krov nad glavom.

Prije nešto više od 24 sata Udruga je objavila apel, a već danas ima konkretnih pomaka. Ploča je završena za obitelj Ramulj.

OGLAS

“Posebnu zahvalnost dugujemo poduzeću Kalvarija-cop d.o.o Vitez koja se ponovno uključila, u cijelosti donirala beton i izvršila uslugu izrade ploče. Kako smo mi sa današnjim danom uspjeli prikupiti oko 1500 KM za potrebe izrade ploče, u suglasnosti s donatorima smo dogovorili nabavu materijala za elektro i vodoinstalacije u toj vrijednosti. Beskrajno hvala svim ljudima koji su se odazvali i riješili jedan važan korak do njihovog vlastitog krova nad glavom”, poručuju iz Viteškog srca.

OGLAS
Oglasi
LM