viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.03.23 @ 17:29

Policijski službenici Policijske ispostave Babanovac Policijske stanice Travnik u noći sa subote na nedjelju uspješno su spriječili krađu putničkog motornog vozila na Vlašiću, te su na licu mjesta zatekli počinitelja i lišili ga slobode.

,,Dana 5.3.2023. godine u 01:38 sati policijski službenici Policijske ispostave Babanovac dobili su dojavu od građana da je nepoznata osoba provalila u putničko motorno vozilo Hyundai, registarskih oznaka Republike Hrvatske. Brzom reakcijom stigli su na lice mjesta i u vozilu su zatekli lice B.E., rođen 1986. godine iz Sarajeva. Isti je lišen slobode i protiv njega će se, u suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom poduzeti zakonom propisane mjere i radnje”, izjavio je za Travnicki.INFO Hasan Hodžić, glasnogovornik MUP-a ŽSB.

OGLAS

Zaista je za pohvalu brza i profesionalna reakcija policijskih službenika na Vlašiću, a ovo je još jedna potvrda da se suradnjom građana sa policijom uistinu znatno može poboljšati sprječavanje i rasvjetljavanje svih oblika krivičnih djela.

OGLAS
Oglasi
LM