viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 04.01.22 @ 20:50

Društvene mreže u protekloj su godini napravile mnogo korisnih promjena, a sada je najavljeno da na WhatsApp stiže još novih opcija.

WhatsApp, koji ima više od 2.5 milijardi aktivnih korisnika, ove godine bi trebao uvesti reakcije na poruke. Kako piše Business Insider, trenutačno se radi na reakcijama sa šest emotikona, no to bi se moglo dodatno proširiti. 

OGLAS

Prema njihovim informacijama, novim ažuriranjima bit će omogućeno i da se sve slične grupe povežu u jednu zajednicu, koja će imati drugačiju ikonu od one za grupe. U zajednicu će se moći dodati i do deset grupa.

OGLAS

Veća moć administratora grupe

Također, u 2022. godini bi se moglo omogućiti prebacivanje podataka s Androida na iPhone. Takva opcija već postoji, samo u obrnutom obliku – s iPhonea na Android. Predstavljanje ove opcije očekuje se uskoro. Naljepnice na WhatsAppu bi ove godine trebale postati dostupne u desktop varijanti aplikacije.

OGLAS

Isto tako, u budućnosti se administratorima grupnih razgovora namjerava dati više kontrole nad porukama u grupnim chatovima. Dat će im se mogućnost da izbrišu bilo koju poruku u grupi, nevažno je li njihova ili od nekog drugog sudionika. WhatsApp radi i na opciji koja će omogućiti lakše pronalaženje restorana, trgovina s prehrambenim proizvodima ili odjećom i slično.

Oglasi
LM