viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 13.03.22 @ 16:37

Blejzer je komad garderobe koji se može uklopiti u gotovo svaki stajling, a tijekom proljetne sezone on je i jedan od najpopularnijih komada garderobe, barem kada su u pitanju jakne.

Odličnu kombinaciju dobijate kada ovaj komad garderobe dodate farmericama, ali ništa manje nije upečatljivo ni kada blejzer kombinirate sa klasičnim modelima sukanja pa čak i haljina.

OGLAS

U nastavku pogledajte neke od najupečatljivijih modela iz trenutne ZARA ponude, koje izdvaja minimagazin.info, a koji su idealni da ih uvrstite u svoj proljetni stajling.

OGLAS

Nježno i ženstveno

Nježne i oku prijatne boje veoma su poželjne tijekom svih sezona, a to je posebno slučaj kada je riječ o nešto blažim nijansama ružičaste. Osim toga, one su i veoma ženstvene pa bi zaista bilo šteta da ih ne uvrstite u svoj stajling i tijekom proljetne sezone. Jedan od načina da to uradite jeste i da birate ovaj ZARA blejzer.

OGLAS

Elegantno i upečatljivo

Naravno, blejzer je komad garderobe koji vam može pomoći da dobijete i veoma elegantno modno izdanje, a jedan od njih je i ovaj iz ZARA kolekcije – odlično će se uklopiti sa suknjama olovka kroja, a kopča u obliku broša čini ga veoma upečatljivim komadom garderobe.

Kožni blejzer


Komadi garderobe od kože, bilo da je riječ o prirodnoj ili vještačkoj, u sam vrhunac popularnosti dolaze nam tijekom proljetne sezone. Jedan od njih, koji će vam sigurno pomoći da dobijete veoma zanimljivo modno izdanje, jeste i ZARA blejzer od vještačke kože, a koji se tako dobro može iskombinirati sa mnogobrojnim komadima garderobe.

Pravi poslovni

Ukoliko nemate strogo propisan poslovni dres kod, opcije za poslovne kombinacije zaista su i više nego mnogobrojne. A jedna od njih je i sa ovim prekrasno dezeniranim blejzerom koji će vas sigurno dovesti u centar pažnje. Osim što ga možete nositi u poslovnim, nećete pogriješiti ni ako ga dodate u svakodnevni stajling i u svim drugim prilikama.

Blejzer za svaki dan

Naravno da svi naginjemo ka tome da dobijemo upečatljiv stajling i u tome zaista nema ništa loše, sve dok se to radi s ukusom. Shodno tome, blejzer je jedan od komada garderobe koji vam može pomoći u tome tijekom proljetne sezone, a to je posebno slučaj kada birate dezenirane modele. Takav je i ovaj model blejzera, a zahvaljujući ovom jednostavnom dezenu možete ga nositi svakodnevno i uvijek ćete dobiti upečatljivo modno izdanje.

Proljetnje osvježenje


Ukoliko birate samo jedan blejzer tijekom proljetne sezone, onda neka to bude žuti. Zašto? Iz jednostavnog razloga što će vam na najlakši mogući način osvježiti stajling nakon duge i tmurne zime, a ujedno je i riječ o jednoj od najpopularnijih proljetnih jakni. Upravo jedan takav blejzer nalazi se i u ovosezonskoj ZARA kolekciji.

Oglasi
LM