viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 06.05.23 @ 20:50
OGLAS

Letenje zrakoplovom već odavno preuzima primat, a udobnost pri letenju nije samo namjenjena za putnike u biznis klasi. Neke pogodnosti možete ostvariti besplatno i u ekonomskoj klasi.

OGLAS

Obroci, besplatan prijavljeni prtljag, udoban prostor za noge te dekice i jastuci na svakom sjedalu uglavnom su nestali za putnike koji plaćaju kartu ekonomskoj klasi.

Međutim, to ne znači da morate dodatno platiti za sve kada letite ekonomskom klasom. U stvari, zračne tvrtke imaju na raspolaganju neke besplatne i dodatne pogodnosti i one bi mogle biti vaše jednostavno ako ih pitate.

OGLAS

Dopuna vode

OGLAS

Budući kako ne možete proći kroz sigurnosnu kontrolnu točku s ruksakom napunjenim plastičnim bocama za vodu za svoje putovanje, putujte s bočicom za ponovno punjenje.

OGLAS

Ovo će funkcionirati mnogo bolje ukoliko tražite od stjuardesa da vam dopune bocu vode za višekratnu uporabu umjesto da tražite nadopunu plastične jednokratne bocu koju ste kupili na zračnoj luci.

Lijekovi bez recepta

Stiles je rekao da su zrakoplovi često opskrbljeni medicinskim artiklima i predmetima prve pomoći.

Mnoge osnovne potrepštine bez recepta kao što su lijekovi protiv mučnine, zavoji i skoro sve ostalo što biste pronašli u osnovnom kompletu prve pomoći dostupni su besplatno, ako tražite.

Svaka zrakoplovna tvrtka ima smjernice o tome koje lijekove može dati putnicima bez medicinskog uputa, ali opći lijekovi bez recepta su dozvoljeni. Oni žele da vam bude udobno tokom leta koliko i njima.

Dodatne grickalice i pića

Bez uključene usluge obroka na domaćim letovima, putnici mogu ogladniti.

Neke od stvari za koje putnici nisu znali da ih mogu tražiti su i dodatne grickalice. Većina tvrtki nudi besplatne kikiriki, perece ili druge grickalice.

Osoblje će vam dati grickalice, ali ih prethodno trebate upitati za to. Na dugim letovima, opcije za užinu nakon obroka su više.

Čepići za uši

Spavanje u avionu nije lako, a čepići za uši mogu pomoći.

Želite ugasiti buku oko sebe i uživati u drijemanju? Stjuardese vam obično mogu dati besplatne čepiće za uši, ako tražite.

Jastuci i deke

Iako vas jastuk i deka vjerovatno neće čekati na vašem sjedištu, stjuardesa ih obično može dati ako je tražite.

Ostali osobni predmeti

Većina tvrtki ima opći komplet dobrodošlice, koji može uključivati ​​čarape, četkicu za zube i pastu za zube. Neki čak imaju i maske za oči.

Pomoć s djecom

Ukoliko putujete sami s djetetom i trebate koristiti toalet, stjuardese vam mogu nakratko pomoći oko vašeg mališana dok ste daleko od svog sjedišta.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM