viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 09.05.20 @ 23:21

Danas je 5. Uskrsna nedjelja i proljetne mise blagoslova su na grobljima: ZABILJE, NEBAŠCE TOPALA, KRALJEVICA I ZVIZDA. Započeo Gospin mjesec, mjesec krunice. Pozivamo sve na MOLITVU KRUNICE U ŽUPNOJ CRKVI a i u svojim domovima. Krunicu počinjemo moliti od 17 i 30 sati a nakon toga slavimo svetu misu. U utorak je 9. utorak svetom Anti. U pola pet krunica i pobožnost a u 17,00 sati slavimo svetu misu u Mošunju. U sljedeću nedjelju je 6. Uskrsna nedjelja i mise blagoslova polja su na ovim grobljima: JARDOL, KRUŠČICA, STARO GROBLJE MOŠUNJ, GRADSKO GROBLJE I GORNJA VEČERSKA. U župnoj crkvi samo je misa rana u 8,00 sati.

2. U utorak je SVETI LEOPLOD BOGDAN MANDIĆ. Slavimo ga u Dubravici. Sveta misa u filijalnoj crkvi u Dubravici je u 17,00 sati. Svetu misu predvodit će fra Nikica Tomas, samostanski vikar u Jajcu, naš bivši župni vikar. U ponedjeljak ćemo imati uočnicu u filijalnoj crkvi. U pola 5 moliti ćemo krunicu, litanije svetog Leopolda a u 17,00 sati slaviti ćemo svetu misu. Nakon mise imat ćemo i kratko klanjanje. U četvrtak u 18 i 30 sati je KLANJANJE PRESVETOM U ŽUPNOJ CRKVI.

3. UMRLI U PROŠLOM TJEDNU: Anđa Vidovič. Niko Križanac, Marica Šafradin, Slavko Radman. Umrla je Anđa Martinović, majka našega fra Bojana. Misa zadušnica u ukop je danas u 15.00 sati na groblju Bistrica u Podmilačju. Pokoj vječni…

Izvor: Župa av. Juraj mučenik

OGLAS
Oglasi
LM