Vitez
isprekidani oblaci
10 ° C
10 °
10 °
100 %
1kmh
75 %
Čet
10 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
19 °
Pon
20 °

Pero Gudelj za viteški.ba: Osjećam se bolje i nadam se skorom povratku u Središnju Bosnu

Redakcija portala viteški.ba kontaktirala je poznatog bosanskohercegovačkog gospodarstvenika Peru Gudelja koji se nekoliko posljednjih tjedana nalazi izvan BiH, a sve njegove poznanike, brojne prijatelje te djelatnike zanima njegovo zdravstveno stanje i planovi za budućnost.

U razgovoru za viteški.ba Pero Gudelj otkriva kako se trenutno nalazi u Zaprešiću kraj Zagrebu u rehabilitacijskom centru gdje prima određene terapije. Kazao je kako se osjeća jako dobro te da je pod stalnim nadzorom liječnika koji brinu o njegovom stanju.

Da se mene pita ja bih već bio u Središnjoj Bosni, ali moram poštivati liječničku struku, pridržavati se uputa, a ukoliko sve bude prema planu za nešto više od jednoga mjeseca napustit ću centar u kojemu se nalazim”, kazao je Pero Gudelj.

U nastavku razgovora kazao nam je da se jedva čeka vratiti u Vitez među svoje kolege i prijatelje gdje planira nastaviti započete projekte.

Kada sve bude dobro planiram nastaviti sa projektima i idejama. Najveći dio vremena ću provesti na svježem zraku, na Vlašiću koji ima veliki turistički potencijal, a moja zamisao je da Vlašić bude znatno posjećeniji. Želim da to bude mjesto gdje će sportaši dolaziti na pripreme, a ulaganjem u Vlašić razvijamo i cijelU Središnju Bosnu.

Na koncu Pero Gudelj je kazao kako pozdravlja sve čitatelje portala viteški.ba i dodaje da se uskoro vraća, nastavlja sa zacrtanim planovima, otvaranjem novih poslova i širenjem poslovnih aktivnosti.

Redakcija našeg portala Gudelju želi dobro zdravlje te svaki uspjeh uz skori povratak u rodni Vitez.

NAJNOVIJE OBJAVE

Umjetnik koji slika nogom, Stjepan Perković: Vitez će zauvijek biti dio mene

Vitežanin Stjepan Perković slikar je koji slika nogom. Svoj talent otkrio je još u ranom djetinjstvu kada je kroz igru i nadilaženje...

Tomislav Žuljević: “Patnja je biti dijalizni bolesnik- nakon transplatacije bubrega živim novim životom“

“Kada sam prije 14 godina bio suočen s bolešću bubrega, te kao dijalizni bolesnik bio svezan za bolnički krevet, a s obzirom...

Igor Bošnjak (Škola košarke Prvi koš Vitez) : “Kada predano radite s mladima rezultati uvijek dolaze”

Kako se upornost, rad i uvjerenje u ispravnost onoga što radiš kao i ljubav prema nečemu, uvijek isplati i donese rezultat, zorno...

Kristijan Suknjov: “Sinergijskim radom i doprinosom svih dijelova MZ Bila moguće je doći i do pravih rezultata”

Mjesna zajednica Bila jedna je od najvećih i najnaseljenijih mjesnih zajednica na teritoriju Općine Vitez i kao takva spada u red infrastrukturno...
- Advertisment -
error: Sadržaj je zaštićen.