OGLAS
Vrijeme objave: 20.06.24 @ 18:55
OGLAS

Jedan od najatraktivnijih objekata u Poslovnom centru 96 u Vitezu, onaj gdje je ranije bio smješten tržni centar FIS od ovoga mjeseca ima nove vlasnike.

OGLAS

Naime, kako smo doznali dosadašnji vlasnici odlučili su građevinu prodati tvrtki Belamionix sa sjedištem u Brčkom. Ova zgrada, na izvrsnoj lokaciji, s parking mjestom namijenjena je prije svega za tržni centar, a posljednjih godina u njemu je bila smještena tvornica čarapa, administrativni uredi te svadbeni salon FIS. Tvrtka Belamionix, koja je u višemilijunskoj transakciji postala vlasnik nekretnina nije javno objavila svoje planove, no nagađanja su da će nastaviti svojim dosadašnjim pravcem djelovanja te da ćemo dobiti još jedan trgovački centar u Vitezu.

Inače, na svojoj stranici Belamionix navodi kako  spada u red vodećih trgovinskih lanaca koji posluju na našem tržištu. Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata koju čine (tržni centri, hipermarketi, supermarketi i benzinske pumpe), posjeduju i razvijenu vlastitu distribuciju preko 30.000 artikala, čiji su izravni uvoznici iz Turske, Kine, Indije, Irana, Egipta i zemalja Europske unije.

OGLAS

Pohvalili su se kako njihovi maloprodajni objekti Vam nude vrhunsku uslugu, širok asortiman proizvoda, prijatnu kupovinu i kvalitetne proizvode po izuzetno povoljnim cijenama.

OGLAS

Pored pružanja vrhunskog ambijenta tokom kupovine u našim maloprodajnim objektima, trudimo se da građanima ponudimo sve što je potrebno za domaćinstvo (prehrana, tekstil, igračke, suđe, alat..), navode iz Belamionixa, prenosi viteski.ba.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM