OGLAS
Vrijeme objave: 23.06.24 @ 11:52
OGLAS

U cilju stvaranja boljih uvjeta za boravak i igru najmlađih, predškolska ustanova „Igraonica Framice“ sa sjedištem u Bugojnu je završila sveobuhvatnu renovaciju svojih prostorija. Prostorije vrtića su obnovljene i prilagođene modernijim standardima sigurnosti i udobnosti.

OGLAS

Renovacija je obuhvatila kuhinjske, toaletne i popratne prostorije (hodnici, spavaonica), a uključivala je zamjenu vodoinstalacija, ugradnju novih, zamjenu dotrajalih podova, zamjenu keramike, krečenje zidova, ugradnju novih sanitarija, zamjenu stolarije, izradu vešeraja, kao i uvođenje novih uređaja i opremanje namještajem po mjeri kako bi se prostor prilagodio djeci te kako bi imali ugodan boravak tijekom cijele godine. Naša misija je osigurati da se svako dijete osjeća sigurno i sretno u našem vrtiću.

Ove promjene će značajno doprinijeti njihovom razvoju i zadovoljstvu. „Ovaj projekt financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Republike Hrvatske“ kojemu se zahvaljujemo što je prepoznalo i razumjelo naše potrebe, naveli su iz bugojanske igraonice Framice.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM