spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

UPOZNATO TUŽITELJSTVO U TRAVNIKU: U tri mjeseca na nepoznati račun uplatila oko 13 000 eura!?

- Oglasi -

Iako se i ranije u medijima pisalo i pozivalo javnost na oprez, posebno kod komunikacije s nepoznatim osobama putem interneta slučaj iz Središnje Bosne još jednom pokazuje kako opreza nikad ne manjka.

- Oglasi -

Naime, kako viteski.ba doznaje jučer je Ministarstvu unutarnjih poslova ŽSB prijavljen slučaj iz Gornjeg Vakufa- Uskoplja gdje je jedna ženska osoba policiji javila kako je od siječnja 2023. godine u komunikaciji putem društvenih mreža s nepoznatom osobom koja se predstavila kao Daniele Caldvel. Također, navedena osoba se javljala i putem telefonskog broja s pozivnim brojem iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Tijekom komunikacije, nepoznata osoba je, navodeći razne razloge, tražila novac, a stanovnica Gornjeg Vakufa- Uskoplja je do 14.4., prema izvješćima iz pošte i banke uplatila oko 13 000 eura na različite račune i različita imena u Kraljevini Belgiji.

- Oglasi -

Po prijavi o ovome slučaju upoznat je dežurni tužitelj iz Županijskog Tužiteljstva Travnik te je predmet zaprimljen u rad.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.