viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 19.04.23 @ 09:51
OGLAS

Iako se i ranije u medijima pisalo i pozivalo javnost na oprez, posebno kod komunikacije s nepoznatim osobama putem interneta slučaj iz Središnje Bosne još jednom pokazuje kako opreza nikad ne manjka.

OGLAS

Naime, kako viteski.ba doznaje jučer je Ministarstvu unutarnjih poslova ŽSB prijavljen slučaj iz Gornjeg Vakufa- Uskoplja gdje je jedna ženska osoba policiji javila kako je od siječnja 2023. godine u komunikaciji putem društvenih mreža s nepoznatom osobom koja se predstavila kao Daniele Caldvel. Također, navedena osoba se javljala i putem telefonskog broja s pozivnim brojem iz Ujedinjenog Kraljevstva Velike Britanije i Sjeverne Irske.

Tijekom komunikacije, nepoznata osoba je, navodeći razne razloge, tražila novac, a stanovnica Gornjeg Vakufa- Uskoplja je do 14.4., prema izvješćima iz pošte i banke uplatila oko 13 000 eura na različite račune i različita imena u Kraljevini Belgiji.

OGLAS

Po prijavi o ovome slučaju upoznat je dežurni tužitelj iz Županijskog Tužiteljstva Travnik te je predmet zaprimljen u rad.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM