spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Građani se uključili u akciju uređenja Travnika: Aleja Konzula, trg, okruženje Policijske stanice…

- Oglasi -

Mnogi građani Travnika samoorganizirali su se po pozivu Općine Travnik i današnji dan iskoristili za akciju uređenja dijelova svoga grada.

- Oglasi -

Na adresu redakcije portala Travnicki.INFO pristižu fotografije iz travničkih naselja, gdje su se mještani organizirali u velikom broju, a dok ne sumiraju pristigle informacije, prošetali su gradom i uvjerili se da veći broj građana sudjeluje u akciji u svom okruženju.

Općina Travnik je u ponedjeljak pozvala građane da se samoorganiziraju i urede područje ispred svoje kuće/zgrade, ili netko od pogođenih područja u olujnom nevremenu koje je zahvatilo grad.

- Oglasi -

Akcija na koju su pozvali iz Općine danas je planirana, a nakon što su svoj dio posla općinske službe, na red su došli građani koji su još jednom pokazali veliku ljubav prema svom gradu.

Jedno od najpogođenijih područja u nevremenu svakako je bila Aleja konzula, a zahvaljujući društvenoj odgovornosti pojedinaca, gospodarstvenika, ali i nadležnih službi, Aleja će ponovn zasjati svojim najljepšim sjajem.

Kako bi dali svoj doprinos uređenju grada, a prema inicijativi Općine Travnik, u krugu Policijske stanice Travnik danas je također nekoliko policajaca radilo na čišćenju i uređenju navedenog područja.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.