viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.07.23 @ 19:13

Mnogi građani Travnika samoorganizirali su se po pozivu Općine Travnik i današnji dan iskoristili za akciju uređenja dijelova svoga grada.

Na adresu redakcije portala Travnicki.INFO pristižu fotografije iz travničkih naselja, gdje su se mještani organizirali u velikom broju, a dok ne sumiraju pristigle informacije, prošetali su gradom i uvjerili se da veći broj građana sudjeluje u akciji u svom okruženju.

OGLAS

Općina Travnik je u ponedjeljak pozvala građane da se samoorganiziraju i urede područje ispred svoje kuće/zgrade, ili netko od pogođenih područja u olujnom nevremenu koje je zahvatilo grad.

OGLAS

Akcija na koju su pozvali iz Općine danas je planirana, a nakon što su svoj dio posla općinske službe, na red su došli građani koji su još jednom pokazali veliku ljubav prema svom gradu.

OGLAS

Jedno od najpogođenijih područja u nevremenu svakako je bila Aleja konzula, a zahvaljujući društvenoj odgovornosti pojedinaca, gospodarstvenika, ali i nadležnih službi, Aleja će ponovn zasjati svojim najljepšim sjajem.

Kako bi dali svoj doprinos uređenju grada, a prema inicijativi Općine Travnik, u krugu Policijske stanice Travnik danas je također nekoliko policajaca radilo na čišćenju i uređenju navedenog područja.

Oglasi
LM