spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Počela rekonstrukcija glavne prometnice u Novom Travniku

- Oglasi -

U Novom Travniku danas je započela prva faza rekonstrukcije glavne gradske prometnice. Ulica je zatvorena za sav promet od kružnog toga na Trgu zlatnih ljiljana do Caffe Lotosa.

- Oglasi -

Sukladno ovome svi građani Novog Travnika zamoljeni su da pomjere svoja vozila s parkinga preko puta Općine kako bi se radovi mogli odvijati prema predviđenom planu i bez poteškoća, javlja Drukčiji.

Ugovoreni rok za realizaciju radova je 180 radnih dana od dana uvođenja u posao. Izvođač radova je “Struktura” d.o.o. Jajce, a stručno-tehnički nadzor nad radovima ugovoren je sa Institutom za građevinarstvo IG d.o.o. Banja Luka.

- Oglasi -

Podsjetimo, Općina Novi Travnik je potpisala ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji glavne prometnice kroz Novi Travnik – “Rekonstrukcija prometnice Trg zlatnih ljiljana – Kralja Tvrtka – Ive Andrića”. Ugovor je potpisao načelnik općine Stjepan Dujo sa firmama “IG” d.o.o. Banja Luka i “Struktura” d.o.o. Jajce.

Vrijednost ugovora iznosi 2,254.000 KM i to je najveća investicija u Novom Travniku u zadnjih 30 godina, a isto tako značajna i važna za građane ovog grada.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE