viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 11.09.23 @ 14:59

U Novom Travniku danas je započela prva faza rekonstrukcije glavne gradske prometnice. Ulica je zatvorena za sav promet od kružnog toga na Trgu zlatnih ljiljana do Caffe Lotosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sukladno ovome svi građani Novog Travnika zamoljeni su da pomjere svoja vozila s parkinga preko puta Općine kako bi se radovi mogli odvijati prema predviđenom planu i bez poteškoća, javlja Drukčiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ugovoreni rok za realizaciju radova je 180 radnih dana od dana uvođenja u posao. Izvođač radova je “Struktura” d.o.o. Jajce, a stručno-tehnički nadzor nad radovima ugovoren je sa Institutom za građevinarstvo IG d.o.o. Banja Luka.

Podsjetimo, Općina Novi Travnik je potpisala ugovor o izvođenju radova na rekonstrukciji glavne prometnice kroz Novi Travnik – “Rekonstrukcija prometnice Trg zlatnih ljiljana – Kralja Tvrtka – Ive Andrića”. Ugovor je potpisao načelnik općine Stjepan Dujo sa firmama “IG” d.o.o. Banja Luka i “Struktura” d.o.o. Jajce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijednost ugovora iznosi 2,254.000 KM i to je najveća investicija u Novom Travniku u zadnjih 30 godina, a isto tako značajna i važna za građane ovog grada.

Oglasi
LM