spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Poziv na Forum građana za žene i mlade u Vitezu

- Oglasi -

Dana 4.5.2023. u 11:00 u prostorijama Centra za mlade će biti organiziran forum građana za mlade i žene na kojem će sudionice definirati prioritete za organizaciju različitih aktivnosti i pokretanju inicijativa za žene i mlade, a koje će biti realizirane u ovoj godini u Centru za mlade u Vitez.

- Oglasi -

Ovaj, kako su ga sada nazvali, društveni centar predstavlja integrirani objekt u zajednici u kojem građani mogu da pristupe uslugama i informacijama, da se druže, umrežavaju i međusobno surađuju, sudjeluju u donošenju odluka, uče i stječu vještine, te koriste prilike za društveni, kulturni i osobni napredak. Društveni centar igra važnu ulogu u stvaranju napredne i funkcionalne lokalne zajednice.

Upotreba prostorija društvenog centra može biti komercijalnog i nekomercijalnog karaktera. Njegov osnovni cilj je da kontinuirano služi mjesnim zajednicama i svim građanima unutar jedinice lokalne samouprave.

- Oglasi -

“Pozivamo sve zainteresirane žene da dođu na forum građana i svojim idejama doprinesu pokretanju inicijativa za žene i mlade u našoj lokalnoj zajednici”, navode iz Općine Vitez.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.