viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 29.04.23 @ 13:55
OGLAS

Dana 4.5.2023. u 11:00 u prostorijama Centra za mlade će biti organiziran forum građana za mlade i žene na kojem će sudionice definirati prioritete za organizaciju različitih aktivnosti i pokretanju inicijativa za žene i mlade, a koje će biti realizirane u ovoj godini u Centru za mlade u Vitez.

Ovaj, kako su ga sada nazvali, društveni centar predstavlja integrirani objekt u zajednici u kojem građani mogu da pristupe uslugama i informacijama, da se druže, umrežavaju i međusobno surađuju, sudjeluju u donošenju odluka, uče i stječu vještine, te koriste prilike za društveni, kulturni i osobni napredak. Društveni centar igra važnu ulogu u stvaranju napredne i funkcionalne lokalne zajednice.

OGLAS

Upotreba prostorija društvenog centra može biti komercijalnog i nekomercijalnog karaktera. Njegov osnovni cilj je da kontinuirano služi mjesnim zajednicama i svim građanima unutar jedinice lokalne samouprave.

OGLAS

“Pozivamo sve zainteresirane žene da dođu na forum građana i svojim idejama doprinesu pokretanju inicijativa za žene i mlade u našoj lokalnoj zajednici”, navode iz Općine Vitez.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM