spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

VLAŠIĆ: Okupljeno više od 600 šumara na 8. Šumarijadi Federacije BiH

- Oglasi -

U organizaciji Šumskogospodarsko društva ŽSB i partnera u sportsko-rekreativnom centru Eko-FIS Vlašić ovog vikenda (petak-nedjelja) se održava osmo izdanje Šumarijade.

- Oglasi -

Ovogodišnjem druženju i natjecanju prisustvuje oko 600 sudionika iz cijele FBiH, a pored domaćih sudionika i posjetitelja ovogodišnja Šumarijada ima goste iz Turske, Hrvatske i Slovenije.

  Direktor ŠGD ZSB Vildan Hajić istaknuo je zadovoljstvo zbog organizacije jedne ovakve manifestacije i nadu da će sve proteći u najboljem mogućem redu.

  - Oglasi -

  -Želim vam puno sreće, zdravlja i druženja i da se ugodno i lijepo osjećate na Vlašiću. Nadam se da će sve proteći u fer atmosferi, a ono što je najvažnije je da se svi lijepo družimo. Organizatori su se potrudili da sve bude na najvišem nivou i nadam se da će u budućnosti ovo biti ogledni primjerak za održavanje ovih naših druženja, istakao je Hajić..

  Trodnevnu manifestaciju na Vlašiću je službeno otvorio premijer Tahir Lendo koji je u svom govoru istaknuo koliko je zapravo važna šuma i posao svih s ove manifestacije za očuvanje naše planete.

  Ovogodišnje okupljanje na Šumarijadi ima svoj sportski segment, od sportova kao što su odbojka, mali nogomet, povlačenje konopca, trčanje, kao i šumarske discipline – kombinirani rez, okretanje vodilice, podsjecanje stabla.

  Pored uobičajnih disciplina ove godine Šumarijadu krasi i Šumarski kviz u kojem ekipe odgovaraju na pitanja iz oblasti šumarstva.

  - Oglasi -

  NAJNOVIJE OBJAVE

  error: Sadržaj je zaštićen.