spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Zenički rudari čekaju novu Upravu EPBiH, isplatu plaće iz lipnja te obnovu proizvodnje

- Oglasi -

Skupština JP Elektroprivreda BiH dd Sarajevo jučer je razriješila prethodno imenovani novi Nadzorni odbor, ali zenički rudari sada čekaju i novu Upravu koja bi im trebala odobriti isplatu plaće za lipanj te kako bi obnovili proizvodnju, izjavio je predsjednik Samostalnog sindikata RMU Zenica Elvedin Avdić.

- Oglasi -

Zenički su rudari, nakon što im nije bila isplaćena plaća za lipanj, obustavili rad 25. srpnja u drugoj smjeni, a dva dana kasnije direktor tog poduzeća Mensur Hukić donio je i odluku o privremenoj obustavi proizvodnje u jedinom preostalom jamskom pogonu Raspotočje.

,,Čekamo da se nakon imenovanja novog NO EPBiH, smijeni i Uprava te da se imenuje nova koja bi trebala osigurati sredstva za isplatu i naših plaća. Nadamo se da će to novi NO brzo i uraditi te da ćemo dobiti plaću, jer evo već 25. kolovoza istječe rok i za isplatu plaće iz srpnja. Sada nam trebaju isplatiti dvije plaće”, naveo je Avdić u izjavi za Fenu.

- Oglasi -

Za vršitelje dužnosti članova NO JP EPBiH u periodu do okončanja natečajne procedure, a najduže na tri mjeseca imenovani su: Ženja Ljubuškić, Damir Okanović, Vedran Kaser, Milenko Obad, Idham Kruško, Edin Hamzić i Ivan Gržić.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.