viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 23.08.23 @ 19:12
OGLAS

Skupština JP Elektroprivreda BiH dd Sarajevo jučer je razriješila prethodno imenovani novi Nadzorni odbor, ali zenički rudari sada čekaju i novu Upravu koja bi im trebala odobriti isplatu plaće za lipanj te kako bi obnovili proizvodnju, izjavio je predsjednik Samostalnog sindikata RMU Zenica Elvedin Avdić.

OGLAS

Zenički su rudari, nakon što im nije bila isplaćena plaća za lipanj, obustavili rad 25. srpnja u drugoj smjeni, a dva dana kasnije direktor tog poduzeća Mensur Hukić donio je i odluku o privremenoj obustavi proizvodnje u jedinom preostalom jamskom pogonu Raspotočje.

,,Čekamo da se nakon imenovanja novog NO EPBiH, smijeni i Uprava te da se imenuje nova koja bi trebala osigurati sredstva za isplatu i naših plaća. Nadamo se da će to novi NO brzo i uraditi te da ćemo dobiti plaću, jer evo već 25. kolovoza istječe rok i za isplatu plaće iz srpnja. Sada nam trebaju isplatiti dvije plaće”, naveo je Avdić u izjavi za Fenu.

OGLAS

Za vršitelje dužnosti članova NO JP EPBiH u periodu do okončanja natečajne procedure, a najduže na tri mjeseca imenovani su: Ženja Ljubuškić, Damir Okanović, Vedran Kaser, Milenko Obad, Idham Kruško, Edin Hamzić i Ivan Gržić.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM