spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

FOTO: Pogledajte kako izgleda ekskluzivni studio IN Extensions u Vitezu koji je noćas službeno otvoren!

- Oglasi -

Noćas je u Vitezu, prigodnom svečanosti, ispunjenoj emocijama, priređenoj za djelatnike, poslovne partnere i druge suradnike službeno otvoren novi ekskluzivni studio za uljepšavanje IN extensions, vlasnice Ivane Šarić, nadaleko priznate frizerke koja je već ranije izgradila uspješan brand kroz dugogodišnji rad salona IN.

- Oglasi -

Novi studio nalazi se u prostoru uz dosadašnji salon, u centru Viteza, u Ulici fra Grge Martića, a uređenje interijera potpisuje arhitektica Nataša Križanović, koja je proteklih mjeseci s vlasnicom salona vodila brigu o svakome detalju kako bi prostor zasjao punim sjajem, što možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

“Ovo je bio san koji sam ostvarila zajedno sa vama, hvala od srca svima na potpori”, kazala je, između ostaloga Ivana Šarić prigodom otvorenja u kratkom obraćanju gostima.

- Oglasi -

Inače, novi salon zamišljen je kao poseban centar za ugradnju kose- ekstenzija te upotpunjuje uslugu i osjećaj udobnosti klijentica koje mogu rezervirati vlastite termine za najkvalitetnije frizerski i kozmetičarkske tretmane.

Fotografije interijera: Kruno Radoš

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.