viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 15.08.23 @ 20:15
OGLAS

Noćas je u Vitezu, prigodnom svečanosti, ispunjenoj emocijama, priređenoj za djelatnike, poslovne partnere i druge suradnike službeno otvoren novi ekskluzivni studio za uljepšavanje IN extensions, vlasnice Ivane Šarić, nadaleko priznate frizerke koja je već ranije izgradila uspješan brand kroz dugogodišnji rad salona IN.

Novi studio nalazi se u prostoru uz dosadašnji salon, u centru Viteza, u Ulici fra Grge Martića, a uređenje interijera potpisuje arhitektica Nataša Križanović, koja je proteklih mjeseci s vlasnicom salona vodila brigu o svakome detalju kako bi prostor zasjao punim sjajem, što možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

OGLAS

“Ovo je bio san koji sam ostvarila zajedno sa vama, hvala od srca svima na potpori”, kazala je, između ostaloga Ivana Šarić prigodom otvorenja u kratkom obraćanju gostima.

OGLAS

Inače, novi salon zamišljen je kao poseban centar za ugradnju kose- ekstenzija te upotpunjuje uslugu i osjećaj udobnosti klijentica koje mogu rezervirati vlastite termine za najkvalitetnije frizerski i kozmetičarkske tretmane.

OGLAS

Fotografije interijera: Kruno Radoš

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM