spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

NOVO PODUZEĆE U VITEZU: Mini bageri kao budućnost velikih poduhvata!

- Oglasi -

Kompanija Strong započela je s radom u Vitezu prije nekih mjesec dana, upisavši se na tržište radnih strojeva. Sa fokusom na pružanju visokih performansi i konkurentnih cijena, ovaj brend donosi inovacije i praktičnost kupcima širom regije, a za njih su sada pripremili i posebnu akciju. Strong je spojio najbolje od njemačkog inženjeringa i američke kontrole kvalitete, kako bi stvorio proizvode koji nisu samo efikasni, već i ekonomični. Zbog onoga što nude, ističu se kao “best-buy” opcija na tržištu, pružajući kupcima optimalni omjer performansi i cijene. U njihovoj ponudi nalazi se širok spektar radnih strojeva, uključujući bagere od jedne do 50 tona te pružajući klijentima mogućnost da pronađu savršen stroj za svoje specifične potrebe.

- Oglasi -

Povodom otvaranja, spremili su posebnu akciju za kupce, gdje po promotivnoj cijeni mogu nabaviti mini model bagera ST100 i osigurati sebi vrhunski radni stroj za manje novca. Inače, mini bageri su kompaktni građevinski strojevi koji se koriste za različite zadatke, a njihove prednosti proizlaze iz njihove veličine i funkcionalnosti – koja variraju od bolje mobilnosti i kompaktnosti preko brže efikasnosti i lake upotrebe, do ekonomičnosti i manjih troškova održavanja – zbog čega je s njima znatno lakše raditi. Akcijska cijena Strong mini bagera iznosi 17.100 KM, a osim u Vitezu, uskoro ih možete pogledati i u prodajnom salonu u Mostaru, u sklopu Auto centra Boras. Također, pravnim osobama omogućena je i kupovina na rate, čime je olakšan proces nabavke i pružena fleksibilnost u poslovanju. Osim samih strojeva, Strong u ponudi ima sve vrste priključaka za radne mašine, koje nudi također po najpovoljnijim cijenama u regiji. U skorijoj budućnosti planiraju proširiti svoju ponudu, uvodeći električne i dizel viljuškare, kako bi udovoljili raznovrsnim zahtjevima tržišta.

Orijentiranost prema kupcima njihova je temeljna vrijednost, a ta filozofija ogleda se u svakom aspektu njihovog poslovanja. Pa tako, osim kvalitete i pristupačnih cijena, nude i druge prednosti kao što su servis, niz usluga, ali i vrijedna garancija. Upravo mini bageri dolaze sa godinu dana ili 2.000 radnih sati garancije, dok se za velike bagere pruža garancija od tri godine i 3.000 radnih sati. Ovo dodatno naglašava povjerenje kompanije u kvalitetu svojih proizvoda, ali ostavlja utisak i da je Strong pouzdan partner kada je riječ o potrebama vezanim za radne strojeve. Prostorije Strong kompanije nalaze se u Poslovnom Centru 96 u Vitezu (zgrada AC Boras – Opel). Njihovu ponudu, kao i više informacija, potražite na Facebook profilu i platformi OLX.ba ili kontaktirajte njihov tim putem broja telefona +387 63 477 651 ili mail adrese bosnia@strong-industry.eu.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.