viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 02.09.23 @ 12:52
OGLAS

Kompanija Strong započela je s radom u Vitezu prije nekih mjesec dana, upisavši se na tržište radnih strojeva. Sa fokusom na pružanju visokih performansi i konkurentnih cijena, ovaj brend donosi inovacije i praktičnost kupcima širom regije, a za njih su sada pripremili i posebnu akciju. Strong je spojio najbolje od njemačkog inženjeringa i američke kontrole kvalitete, kako bi stvorio proizvode koji nisu samo efikasni, već i ekonomični. Zbog onoga što nude, ističu se kao “best-buy” opcija na tržištu, pružajući kupcima optimalni omjer performansi i cijene. U njihovoj ponudi nalazi se širok spektar radnih strojeva, uključujući bagere od jedne do 50 tona te pružajući klijentima mogućnost da pronađu savršen stroj za svoje specifične potrebe.

OGLAS

Povodom otvaranja, spremili su posebnu akciju za kupce, gdje po promotivnoj cijeni mogu nabaviti mini model bagera ST100 i osigurati sebi vrhunski radni stroj za manje novca. Inače, mini bageri su kompaktni građevinski strojevi koji se koriste za različite zadatke, a njihove prednosti proizlaze iz njihove veličine i funkcionalnosti – koja variraju od bolje mobilnosti i kompaktnosti preko brže efikasnosti i lake upotrebe, do ekonomičnosti i manjih troškova održavanja – zbog čega je s njima znatno lakše raditi. Akcijska cijena Strong mini bagera iznosi 17.100 KM, a osim u Vitezu, uskoro ih možete pogledati i u prodajnom salonu u Mostaru, u sklopu Auto centra Boras. Također, pravnim osobama omogućena je i kupovina na rate, čime je olakšan proces nabavke i pružena fleksibilnost u poslovanju. Osim samih strojeva, Strong u ponudi ima sve vrste priključaka za radne mašine, koje nudi također po najpovoljnijim cijenama u regiji. U skorijoj budućnosti planiraju proširiti svoju ponudu, uvodeći električne i dizel viljuškare, kako bi udovoljili raznovrsnim zahtjevima tržišta.

Orijentiranost prema kupcima njihova je temeljna vrijednost, a ta filozofija ogleda se u svakom aspektu njihovog poslovanja. Pa tako, osim kvalitete i pristupačnih cijena, nude i druge prednosti kao što su servis, niz usluga, ali i vrijedna garancija. Upravo mini bageri dolaze sa godinu dana ili 2.000 radnih sati garancije, dok se za velike bagere pruža garancija od tri godine i 3.000 radnih sati. Ovo dodatno naglašava povjerenje kompanije u kvalitetu svojih proizvoda, ali ostavlja utisak i da je Strong pouzdan partner kada je riječ o potrebama vezanim za radne strojeve. Prostorije Strong kompanije nalaze se u Poslovnom Centru 96 u Vitezu (zgrada AC Boras – Opel). Njihovu ponudu, kao i više informacija, potražite na Facebook profilu i platformi OLX.ba ili kontaktirajte njihov tim putem broja telefona +387 63 477 651 ili mail adrese bosnia@strong-industry.eu.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM