spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Obitelj Novaka Đokovića širi posao u Bosni i Hercegovini

- Oglasi -

Agencija “Legacy international” u vlasništvu Đorđa Đokovića, brata Novaka Đokovića, dobila je posao promocije Olimpijskog centra (OC) “Jahorina” vrijedan gotovo 85.000 maraka.

- Oglasi -

Kako je navedeno u Odluci o izboru najpovoljnijeg ponuđača, ponuda Đokovićeve agencije je ujedno bila i jedina koja je pristigla na natječaj.

Procijenjena vrijednost ponude bez PDV-a je bila 72.200 KM dok je Đoković ponudio da Olimpijski centar promovira za 72.180 maraka.

- Oglasi -

Prema trenutačno dostupnim podacima, ovo je prvi natječaj na kojem je pobijedila tvrtka Đorđa Đokovića.

Interesantno je da je uprava OC “Jahorina” u ožujku ove godine sa ocem Novaka Đokovića, Srđanom Đokovićem dogovorila kako će obitelj realizirati vrijedne investicije na Jahorini.

Suradnja koja bi trebala izroditi investicije očigledno je započela dodjelom ugovora agenciji u vlasništvu Novakovog brata. Važno je napomenuti i da su Đokovići redoviti gosti na Jahorini.

Konkretno, Srđan i Đorđe Đoković su prije nešto više od godinu dana posjetili Jahorinu i sastali se sa upravom Olimpijskog centra.

Agencija “Legacy international” osnovana je u studenom prošle godine, te je ona bila zadužena za poslove oko organizacije teniskog ATP turnira “Srpska open”.

Istu tvrtku, najmlađi Đoković ima i u Beogradu. U banjalučku podružnicu registriranu u Ulici Ive Andrića uplatio je kapital od 9.779,15 KM ili nešto preko pet tisuća eura.

Osnovna i pretežna djelatnost bit će rad sportskih objekata, uz još 39 srodnih djelatnosti.

Đorđe Đoković najmlađi je od trojice braće Đokovića koji se nakon profesionalnog tenisa posvetio biznisu, a do sada je realizirao nekoliko sportskih projekata.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE