OGLAS
Vrijeme objave: 12.09.23 @ 19:03
OGLAS

Agencija “Legacy international” u vlasništvu Đorđa Đokovića, brata Novaka Đokovića, dobila je posao promocije Olimpijskog centra (OC) “Jahorina” vrijedan gotovo 85.000 maraka.

OGLAS

Kako je navedeno u Odluci o izboru najpovoljnijeg ponuđača, ponuda Đokovićeve agencije je ujedno bila i jedina koja je pristigla na natječaj.

Procijenjena vrijednost ponude bez PDV-a je bila 72.200 KM dok je Đoković ponudio da Olimpijski centar promovira za 72.180 maraka.

OGLAS

Prema trenutačno dostupnim podacima, ovo je prvi natječaj na kojem je pobijedila tvrtka Đorđa Đokovića.

OGLAS

Interesantno je da je uprava OC “Jahorina” u ožujku ove godine sa ocem Novaka Đokovića, Srđanom Đokovićem dogovorila kako će obitelj realizirati vrijedne investicije na Jahorini.

OGLAS

Suradnja koja bi trebala izroditi investicije očigledno je započela dodjelom ugovora agenciji u vlasništvu Novakovog brata. Važno je napomenuti i da su Đokovići redoviti gosti na Jahorini.

Konkretno, Srđan i Đorđe Đoković su prije nešto više od godinu dana posjetili Jahorinu i sastali se sa upravom Olimpijskog centra.

Agencija “Legacy international” osnovana je u studenom prošle godine, te je ona bila zadužena za poslove oko organizacije teniskog ATP turnira “Srpska open”.

Istu tvrtku, najmlađi Đoković ima i u Beogradu. U banjalučku podružnicu registriranu u Ulici Ive Andrića uplatio je kapital od 9.779,15 KM ili nešto preko pet tisuća eura.

Osnovna i pretežna djelatnost bit će rad sportskih objekata, uz još 39 srodnih djelatnosti.

Đorđe Đoković najmlađi je od trojice braće Đokovića koji se nakon profesionalnog tenisa posvetio biznisu, a do sada je realizirao nekoliko sportskih projekata.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM