spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Turistička zajednica Središnje Bosne na međunarodnom turističkom sajmu u Zagrebu

- Oglasi -

Turistička zajednica ŽSB predstavlja turističku ponudu Središnje Bosne na 10. međunarodnom turističkom sajmu Place2Go koji se održava u Zagrebu u periodu od danas, 24. do 26. ožujka.

- Oglasi -

Ukupna turistička ponuda Bosne i Hercegovine ove godine se prezentira na jednom mjestu, gdje pored TZ ŽSB, svoje ponude i usluge predstavljaju i Turistička zajednica Sarajevo, Turistička zajednica Tuzlanske i Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije .

U okviru zajedničkog štanda pored Turistiičke zajednice ŽSB i Ministarstva gospodarstva predstavljaju se i JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajce, te hotel Adriale iz Kreševa.

- Oglasi -

Ravnatelj Turističkog ureda Turističke zajednice ŽSB je istaknuo da je već ustaljena praksa sudjelovanje na sajmovima sa subjektima sa područja ŽSB.

“Također, koristimo ovu priliku i da putem prospektih materijala predstavimo sve najvažnije i najatraktivnije turističke potencijale Srednje Bosne”, kazao je Matošević.

Naglasio je također da je Hrvatska jedno od najemitivnijih tržišta Srednje Bosne, te da je od izuzetne važnosti i učešće na međunarodnom turističkom sajmu Place2Go.

Sudjelovanje na međunarodnim sajmu financijski je podržalo Ministarstvo gospodarstva.

- Oglasi -

NAJNOVIJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen.