viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 24.03.23 @ 14:08
OGLAS

Turistička zajednica ŽSB predstavlja turističku ponudu Središnje Bosne na 10. međunarodnom turističkom sajmu Place2Go koji se održava u Zagrebu u periodu od danas, 24. do 26. ožujka.

Ukupna turistička ponuda Bosne i Hercegovine ove godine se prezentira na jednom mjestu, gdje pored TZ ŽSB, svoje ponude i usluge predstavljaju i Turistička zajednica Sarajevo, Turistička zajednica Tuzlanske i Turistička zajednica Hercegovačko-neretvanske županije .

OGLAS

U okviru zajedničkog štanda pored Turistiičke zajednice ŽSB i Ministarstva gospodarstva predstavljaju se i JU Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajce, te hotel Adriale iz Kreševa.

OGLAS

Ravnatelj Turističkog ureda Turističke zajednice ŽSB je istaknuo da je već ustaljena praksa sudjelovanje na sajmovima sa subjektima sa područja ŽSB.

OGLAS

“Također, koristimo ovu priliku i da putem prospektih materijala predstavimo sve najvažnije i najatraktivnije turističke potencijale Srednje Bosne”, kazao je Matošević.

Naglasio je također da je Hrvatska jedno od najemitivnijih tržišta Srednje Bosne, te da je od izuzetne važnosti i učešće na međunarodnom turističkom sajmu Place2Go.

Sudjelovanje na međunarodnim sajmu financijski je podržalo Ministarstvo gospodarstva.

OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM