viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 18.12.20 @ 13:51

Tradicionalni, Božićni koncert svih sekcija Hrvatskog kulturnog društva Napredak podružnica Vitez za 2020. godinu bit će održan u subotu, 19. prosinca s početkom od 18:00.

U satu glazbe i plesa publika će uživati u nastupima napretkovih mažoretkinja, ženske vokalne skupine, tamburaša i muške pjevačke skupine Krčevljani. Također, niti ovaj koncert neće proći bez popularnog orkestra harmonika, Ritter ethno ansambla te napretkovih folkloraša koji će se predstaviti s izvornim narodnim plesovima Hrvata Lašvanske doline i Bunjevačkim narodnim plesovima. Na koncertu će s bečkim valcerom nastupiti i plesni par Maja Kvesić i Alen Gudalo.

OGLAS

Zbog trenutnih epidemioloških mjera koncert će se moći pratiti uživo putem portala Viteški.ba.

OGLAS

Ovim koncertom HKD Napredak iz Viteza zaključit će bogatu i uspješnu kalendarsku 2020. godinu tijekom koje su realizirali niz značajnih projekata i kulturnih događaja i tim obogatili društveni život u Središnjoj Bosni. Iz Napretka su kazali kako su posebno zahvalni publici te ovaj koncert poklanjaju upravo vjernim pratiteljima uz nadu i poruku kako će u narednoj godini biti zajedništvu s dobrim zdravljem i uspjehom.

OGLAS
Oglasi
LM