viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 26.04.24 @ 09:17
OGLAS

HDZ BiH Uskoplje ovoga je tjedna predstavio kandidata za načelnika općine Gornji Vakuf-Uskoplje. Službeno je ovo prvo predstavljanje nekog kandidata za načelnika u svim općinama u Središnjoj Bosni.

“Na večerašnjoj sjednici OO HDZ-a BiH Uskoplje jednoglasno je donesena odluka da će zajednički kandidat stranaka HNS-a za načelnika općine Gornji Vakuf-Uskoplje na predstojećim lokalnim izborima biti Marin Novaković, dr. med., dopredsjednik OO HDZ-a BiH Uskoplje. Odluka je donesena na temelju pristiglih prijedloga svih 10 temeljnih ogranaka.

OGLAS

Podsjetimo, Marin Novaković bio je vijećnik hrvatske koalicije u Općinskom vijeću Gornji Vakuf-Uskoplje u dva prethodna mandata. Također, bio je kandidat na listama HDZ-a BiH na dvama prethodnim općim izborima na listi za zastupnički dom Parlamenta FBiH.

OGLAS

Marin Novaković rođen je 03.03.1990. godine. Medicinski fakultet u Sarajevu završava 2015. godine, nakon čega se zapošljava u Domu zdravlja Gornji Vakuf-Uskoplje. Zadnjih nekoliko godina specijalizant je neurologije u SBK Mostar. Trenutno je uposlen u Hrvatskoj bolnici fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, gdje obnaša i dužnost predsjednika Upravnog vijeća. Jedna je od rijetkih osoba koja je dugi niz godina aktivna na svim područjima društvenog života u Uskoplju, a kao liječnik je poznat i prepoznat po nesebičnoj pomoći svim žiteljima naše općine”, priopćeno je iz HDZ BiH Uskoplje.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM