viteski.ba logo
Zrak u vitezu
Vrijeme objave: 22.09.23 @ 08:25

Portal Centralna.ba i udruga PRONT najavljuju prvi Centralna Business Forum koji  se održava danas i sutra u hotelu Central u Vitezu, a svečana ceremonija otvorenja počinje u 13 sati.

Ovaj događaj je namijenjen svima koji žele unaprijediti svoje poslovne vještine i razviti mrežu profesionalnih kontakata, a svečano otvorenje Centralna Business Foruma planirano je za petak 22.09.2023.u 13 sati, a svečanoj ceremoniji otvaranja nazočit će Predsjednica FBIH Lidija Bradara, Veleposlanik Slovenije u BiH Damjan Sedar, Premijer FBIH Nermin Nikšić, članovi Vlade FBIH Vederan Lakić, Nasiha Pozder, Vjekoslav Vuković ispred Vanjskotrgovinske komore BiH, Amir Hasičević, Županica Požeško Slavonske županije Antonija Jozić, predsjednik uprave FINA.HR Dražen Čović, članovi Gospodarske komore Hrvatske i Republike Srpske, predsjednik Sabora SBK Dražen Matišić, članovi Vlade SBŽ koji su generalni pokrovitelji, predstavnici Vlade HBŽ I HNŽ-a , te brojni gospodarstvenici iz BiH i regije, a organizatori očekuju i predstavnike Europske unije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudjelovanje na Forumu je besplatno, te su svi dobro došli uz obaveznu registraciju na samom dolasku na Forum.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Centralna Business Forum će okupiti stručnjake iz energetike, turizma, IT sektora, obrazovanja,  poduzetnike, lidere drvne industrije i sve one koji žele doprinijeti razvoju i rastu poslovnog svijeta u BiH. Naš cilj je stvoriti inspirativno i poticajno okruženje za razmjenu znanja, ideja i iskustava, kazali su organizatori.

Teme koje će biti obuhvaćene na Centralna Business Forumu su brojne i raznolike, uključujući inovacije u poslovanju, digitalnu transformaciju, liderstvo, marketing, financije i još mnogo toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim prezentacija, panel diskusija i radionica, posjetitelji će imati priliku sudjelovati u aktivnostima edukacije za pisanje projekata prema bespovratnim sredstvima EU Fondova,  kako bi stekli nove kontakte i potencijalne poslovne suradnike.

Prvi Centralna Business Forum je prilika za da se povežete s liderima u industriji, steknete nova znanja i inspiraciju za rast i napredak u vašem poslovnom području. Pripremamo bogat program s vrhunskim govornicima, koji će svojim stručnim znanjima i iskustvom dati nove perspektive, a prof. dr. Dragan Primorac uvest će nas u svijet Biznisa kroz predavanje “Ključevi uspjeha”

Zapamtite, prvi Centralna Business Forum je vaša prilika da se povežete, naučite i inspirirate. Budite s nama i budite spremni za nova poslovna saznanja i mogućnosti!

Za više informacija posjetite našu web stranicu www.centralnabusinessforum.com. AGENDA CBF – Pogledajte ovdje

Generalni pokrovitelj CBF su Vlada SBŽ, Predsjednica FBiH Lidija Bradara, Vanjskotrgovinska komora BiH, Općina Vitez, NLB banka, Elektroprivreda HZHB, Semiminor, Šume SBŽ,  Palavra d.o.o., BAN doo, Gospodarska komora Hrvatske i udruga poslodavaca Vitez, a jedan od medijskih pokrovitelja je portal Viteški.ba.

Oglasi
LM