viteski_logo_white
Osmrtnice
Vrijeme objave: 21.09.23 @ 12:06

Etos nekretnine objavile su oglas u kojemu su naveli prodaju poznatog viteškog kafića/pizzerie “Kaktus”. Ukupna površina je poslovnog prostora je 300 m2.

Poslovni prostor se sastoji od dvije etaže, prizemlje i kat, površine 100 m2. Pored je pomoćni objekt površine 36 m2, garaža i uz nju jedna ostava i posebna ostava dodatne površine 2 m2. Na prvoj etaži nalazi se šank s nekoliko stolova. Interijer uređen visoko kvalitetnim i vrijednom granitnom strukturnom. Odlično inkorporiranom inoks konstrukcijom na određenim mjestima uz stepenište i pripadajućem dijelu šanka i oko šanka.

Druga etaža – više stolova i odvojena kuhinja, također vrhunski sve uređeno. S druge etaže ima pogled na istočnu stranu ulice i južnu stanu na otvoreni široki parking prostor i druge poslovne prostore. Urađen klima uređaj tako da je boravak u prostoru odličan u svim uvjetima.

Terasa – Ispred objekta je terasa sa 60 sjedećih mjesta. Na terasi je efektno urađeno podno grijanje, tako da je prostor veoma prilagodljiv za sjedenje, boravak i u hladnijim vremenskim uvjetima. Natkrivena terasa ima čvrstu fiksnu tendu s mobilnim i fleksibilnim elementima prilagodljivim za sve potrebe s mogućnošću zatvaranja.

Kompletan prostor kako interijer tako i eksterijer je sve ekstra uređeno i opremljeno. Važno je istaknuti da uz prodaju kompleksa nekretnine se u materijalnom smislu prodaje i sva oprema i inventar koji je u upotrebi što je sve također vrhunske kvalitete.

Dakle, sve se prodaje na principu ključ u ruke.

Grijanje je kombinirano: pelet, čvrsto gorivo i ugrađeni klima uređaj. Voda: gradski vodovod i kanalizacija. Ono što je posebno za ovaj poslovni objekt je lokacija koja ima svoj poseban karakter za ovaj objekt i njegovu djelatnost. To je najbolja prostorna pozicija u gradu Vitezu tj. u centru grada.

Kaktus ima prepoznatljivi brand te je vrlo poznat u javnosti i o kojem se u javnosti mnogo govori te bez kojeg se ne može zamisliti ugostiteljstvo u gradu Vitezu. „KAKTUS“ je mjesto okupljanja poznatih gostiju iz kulturnog i sportskog miljea, uz neizostavno svakodnevno prisustvo poslovnih ljudi.

  • Cijena: 514 000 KM
  • Kontakt broj 063 658 444 ili 063 333 354 .
  • Za više informacija možete pogledati web stranicu etos-nekretnine.com ili poslat mail na etos.nekretnine@gmail.com.
Oglasi