viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.05.23 @ 11:21
OGLAS

Proteklog je vikenda u hotelu Jezero na Plitvicama održana 20. jubilarna međunarodna konferencija iz područja odnosa s javnošću PRO PR pod motom “Green public relations, green responsibilities… U sklopu konferencije dodijeljena su prestižna međunarodna PRO PR GLOBE Awards priznanja.

OGLAS

Ovo je prestižno priznanje za 2022. godinu dobila rukovoditeljica Korporativnih komunikacija HT Eroneta Misijana Brkić-Milinković. Inače, ono je jedinstveno u svijetu; dobitnike, koji ove godine dolaze iz čak 13 zemalja, nominiraju bivši dobitnici, te dobitnici-članovi četiri svjetska komunikacijska udruženja: Udruge konzultanata za odnose s javnošću (Public Relations Consultants Association – PRCA), Međunarodne udruge za odnose s javnošću (International Public Relations Association – IPRA), Međunarodne organizacije za komunikacijsko savjetovanje (The International Communications Consultancy Organisation – ICCO), Ovlaštenog instituta za odnose s javnošću (Chartered Institute of Public Relations – CIPR).

Tijekom konferencije održano je i nekoliko panela te predavanja na engleskom jeziku. Brkić-Milinković izlagala je o temi: MISSION POSSIBLE: Knowledge wins! (Moguća misija: Znanje pobjeđuje!) o suradnji HT Eroneta i Sveučilišta u Mostaru. Između ostaloga, govorila je o projektu e-škole te Smart Campusa, ali i HT Eronetu kao edukacijskoj bazi za SUM te praksi koju studenti Odnosa s javnošću Filozofskog fakulteta SUM-a obavljaju u Odjelu za korporativne komunikacije.

OGLAS

“Iznimno sam ponosna i sretna zbog ovog priznanja; ono raduje, ali i obvezuje. Hvala kolegama iz PRO PR organizacijskog tima Apriori World-a, posebice kolegi Danijelu Koletiću, na nagradi i izvrsnoj organizaciji te prilici da govorim o temi suradnje između HT Eroneta i SUM-a. Za mene je bilo uistinu golemo iskustvo sudjelovati i govoriti na konferenciji, ali i upoznati kolege doslovce iz cijeloga svijeta. Već se radujem idućoj PRO PR konferenciji”, kazala je Brkić-Milinković.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM