viteski.ba logo
Zrak u vitezu
OGLAS
Vrijeme objave: 10.11.23 @ 07:09
OGLAS

Adventska manifestacija u Kiseljaku zadnjih je godina definitivno jedna od boljih u BiH.
Posljednje dvije godine organizaciju je preuzela udruga mladih Kiss i podigla je na veću razinu. Program je trajao cijeli mjesec sa sadržajima za sve generacije i ukuse. Sam prostor održavanja je također proširen kao i cjelokupna ponuda, od one gastro, do uvjeta održavanja, glazbenih, ali i drugih popratnih sadržaja, posebno za djecu.
Ove godine organizaciju uz podršku Općine Kiseljak ponovno nastavlja udruga Kiss, a pripreme uvelike traju. Otvoren je i javni poziv za zakup tzv. kućica i traje do ponedjeljka
Program će i ove godine biti podignut na veću razinu, a iz spomenute udruge još rade na određenim iznenađenjima.
Ono što je sigurno jest da će veliki grijani šator biti na raspolaganju svim posjetiteljima, ali na parkingu pored Trga kneza Radoje kako bi više mjesta bilo za gastro sadržaje.
I ove godine, ponovno će biti postavljeno i klizalište za djecu točnije umjetna podloga za klizanje dok će u Parku generala Filipovića biti dodatni sadržaji za djecu.
Kutaka za slikanje pak u parku ove godine neće biti, no zato je u tzv. APC-u, prostoru ispod Općine planirana prava božićna bajka.
Što se izvođača tiče, iz udruge Kiss kažu kako će zastupljeni biti razni žanrovi, a izostati neće ni tradicionalna ribarska večer s gostima iz Ploča.

OGLAS
OGLAS
OGLAS
Oglasi
LM