viteski_logo_white
Osmrtnice
Search
Close this search box.
Vrijeme objave: 03.08.23 @ 12:54

InsectoSec® je prirodna amorfna dijatomejska zemlja nastala iz sedimentarnih ovojnica fosilnih šljunčanih algi, bez ikakvih sintetičkih dodataka. Aktivna tvar preparata je 100% dijatomejska zemlja i kao takva ne podliježe razgradnji.

Dijatomejska zemlja-Inseco Sec je posebno je sigurna i ekološki prihvatljva za suzbijanje brojnih nametnika, za čovjeka i domaće životinje.

Opseg primjene dijatomejske zemlje je širok:

Dijatomejska zemlja se pokazala učinkovitom kao insekticid kod suzbijanja, crijevne grinje, mušica, muha, stršljena, mrava, lisnih uši i sličnih štetnika, kod životinja, vašim domovima, u vrtovima. Ubija sve štetnike čak i na teško dostupnim mjestima, kao što su pukotine u zidovima i krevetima.

Za Vaše domove preporučuje se dijatomejska zemlja za čišćenje i dezinfekciju različitih djelova doma. Najneugodniji insekti koji mogu biti vašem domu su bedbugs. Ovaj insekt nosi više od 50 infekcija kod čovjeka.

Proizvod Insecto Sec je 100% organskog porijekla i kao takav je siguran za Vaše zdravlje i zdravlje Vaših ukućana.

Dopuštenje dijatomejske zemlje u hrani, hrani za životinje, namirnicama, lijekovima ili kozmetičkim proizvodima u skladu sa zakonodavstvom EU-a U prehrambenoj industriji SILICIJ DIOKSID-DIJATOMEJSKA ZEMLJA koristi se kao aditiv E 551 c.

Svi proizvodi InsectoSec ​​® odobreni su za organsku poljoprivredu. Pripravak za prašinu InsectoSec ​​® na popisu je FiBL-a već nekoliko godina.

🇧🇦Uvoznik za BiH: Agro-Stroj d.o.o. Vitez

Popust za veče količine i poljoapoteke. Info broj: 063 810 811

Oglasi
LM